3 Ağustos 2012 Cuma

Lig Radyo

Lig Radyo
Lig Radyo; Akşam, Tercüman ve Güneş gazeteleri, Show TV ve Skytürk televizyonları, Alem FM radyosu, Platin ve Alem, Stuff, 4-4-2 ve Autocar dergilerini bünyesinde bulunduran ÇUKUROVA MEDYA GRUBU’na bağlı olarak yayın hayatını sürdürmektedir. Lig Radyo’nun YayınYönetmenliği görevini 17 Temmuz 2006 tarihinden bu yana deneyimli haberci ve gazeteci Mehmet Ayan sürdürüyor.
2006 yılı Ocak ayında yayın hayatına başlayan Lig Radyo, Türkiye’nin en büyük bölgesel radyosu olarak 9 merkezden yayın yapıyor. Bol-bol futbol, bol-bol müzik sloganıyla dinleyicinin karşısına çıkan radyo, Turkcell Süper Lig’in resmi yayıncı kuruluşu Digitürk Lig TV’nin seçkin yapıtlarını naklederken, deneyimli kadrosunun ürettiği özgün radyo programlarıyla da dinleyiciye ‘kaliteli yayıncılık felsefesine bağlı kalarak’ ulaşmayı hedefliyor.
2006 yılının Ocak ayında yayın hayatına başlayan Lig Radyo, bünyesinde ALEM FM, AKŞAM GAZETESİ, GÜNEŞ GAZETESİ, SKY TÜRK TELEVİZYONU, 4-4-2 DERGİSİ, ALEM DERGİSİ, PLATİN DERGİSİ, AUTOCAR DERGİSİ ve STUFF DERGİSİ’ni bulunduran TÜRKMEDYA GRUBU’na bağlı olarak yayın hayatını sürdürmektedir.
Marmara bölgesinde 10 merkezdeki yayınıyla Lig Radyo Türkiye’nin en büyük bölgesel radyosu olma özelliğini gururla taşıyor.
Genel Müdürlüğü’nü aynı zamanda Radyo Grubu Genel Yayın Yönetmeni olan Giray Güngör’ün yaptığı Lig Radyo’nun Yayın Yönetmenliği görevini ise 17 Temmuz 2006 gününden bu yana Mehmet Ayan sürdürüyor.
2007/2008, 2008/2009 sezonlarında Türkiye’nin özel radyolar tarihinde bir ilk olmak üzere Turkcell Süper Lig Maç Naklen Yayınlarının resmi radyo yayıncısı olan Lig Radyo, bu görevi layıkıyla 2009/2010 sezonuna kadar kusursuz bir biçimde yerine getirmiştir.
Mikrofon açıldıktan sonra renk körlüğüne düşmeyen deneyimli programcıları, dinamik yayın anlayışı, hızlı, doğru ve tarafsız habercilik bakışı, futbolun bir eğlence; sporun hayat olduğu felsefesine inanmış radyoculuk ilkesiyle Lig Radyo; SAYGIN REYTİNG PEŞİNDEKİ KOŞUSUNA DEVAM EDECEK.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder